REnew… REfresh…

“REnew… REfresh…” these are the words on the current reception desk inside of REDUX, this idea is taking shape into the new design into the revised design, we are implementing after our review that took place Wednesday March 1st. Now we have three different movable wall that all do the same thing, but in much different ways. The main gallery wall that splits the gallery has now been extended into a wall that supports the back drop of the new proposed location of the reception desk, the desk now has a relation ship with all of the elements of the gallery.  The desk now instead of an exhibit in the gallery now it is apart of the gallery. The desk is very minimal, and as the great Mies Van de Roe would describe the concept as “less is more.” This idea has been pushed father with talking to Greg from REDUX and figuring out the needs and wants of the what the reception desk needs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: