Group Presentation Complete

Yesterday we were able to meet with our clients from Enough Pie and some of the artists who will be using the Vat Shack.  The review  went very well!  We received feedback on things that needed to be added and things that needed to be taken away from the current vat shack designs.  One crucial piece of information we received is the need for more outside space.  Because of this we are revisiting our designs with the intention of creating better outside space and a floor plan that will be very efficient to the artists.  For this next part of the design phase everyone in the class will be working together.  We believe that having the whole class working on one design will create the best design we’ve had yet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: